Ας συστηθούμε

 

Πορτρέτο μου από τον Αντώνη!Αυτή είμαι εγώ, μέσα από τα μάτια του Αντώνη! Ποιος είναι ο Αντώνης μπορείς να διαβάσεις εδώ. Μαζί με τον αδερφό του τον Δημήτρη, που έχει πολύ ταλέντο στην ζωγραφική, αποτελούν το fan club μου! Και είμαι πολύ περήφανη που έχω τόσο σούπερ fan club! Που λες ο Αντώνης προσπάθησε να με κάνει:

Όσο όμορφη είμαι στην φωτογραφία (βλ. φωτογραφία προφίλ στο facebook)!

*Δικά του λόγια, όχι δικά μου

Έτσι που λες! Είμαι η Μαρίνα! Μια θεότητα της διπλανής πόρτας, κοντά στα 27, με εκλεκτούς ανθρώπους στην ζωή της, μεγάλα όνειρα στο μυαλό της, πολλά συναισθήματα στην ψυχή της και μια εσάνς χιούμορ, που συχνά χρησιμοποιεί για όπλο, γιατί αγαπάει την ελευθερία της και οι δικηγόροι κοστίζουν! (και ναι μόλις μίλησα για τον εαυτό μου στο τρίτο πρόσωπο. Πορεύσου με αυτό!)

Μην ξεχνάμε βέβαια το φανατικό μου κοινό. Αυτούς τους λίγους και καλούς που πάντα είναι κάπου τριγύρω να μου πουν την γνώμη τους, ένα καλό λόγο ή τέλος πάντων να με στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο. Σας ευχαριστώ πολύ όλους από εδώ, γιατί δεν ξέρω αν θα πάρω ποτέ Όσκαρ, οπότε…

Τυχαία πράγματα για μένα:
-Μου αρέσει να ακούω μουσική πριν κοιμηθώ.
-Σιχαίνομαι τις ουρές και να μου κλείνουν το τηλέφωνο.
-Μισώ το πορτοκάλι και το μανταρίνι και τις αράχνες (!).
-Οι μεγαλύτερες σκέψεις και τα μεγαλύτερα άγχη με επισκέπτονται πριν κοιμηθώ.
-Λατρεύω να γνωρίζω νέο κόσμο
-Αγαπώ να πίνω τσάι και να διαβάζω βιβλία
-Χαλαρώνω βλέποντας επεισόδια από αγαπημένες, αμερικάνικες tv series.
– Απεχθάνομαι την ένταση και την αναμονή.

Αυτά, αν ποτέ θες να μάθεις κάτι παραπάνω για εμένα, μην με ρωτήσεις! 😛 Καλό είναι τα είδωλα, να μην τα αποκαλύπτουν όλα, κίνδυνοι απομυθοποίησης κτλ, καταλαβαίνεις! 😛 Για οτιδήποτε άλλο θέλεις να ρωτήσεις φυσικά, εδώ είμαι εγώ και υπόσχομαι να βάλω τα δυνατά μου να ψάξω στο google και να σου απαντήσω!

Φιλιά πολλά,

Μαρίνα ♥

Κράτα το

Κράτα το